爬宠之家论坛

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
2025广州(国际)潮流爬宠产业展——地表最强爬宠展 论坛广告位 广告
广告 广告 广告
广告 广告

三隻小豬

升级   96.8%

高级会员

马上注册,结交更多爬友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

x
從前有3隻小豬 比人帶到去一個新既地方過生活
懶惰既大豬呀b求求其執紙皮起間劏房就算....
胡塗的2豬呀呆食完雪條就留番d棍仔起間木屋....
聰明既3豬卡卡咩都唔洗做搵個好大既大山洞訓就算~

有一日龜豬箱出面黎左隻比老婆拋棄既大惡狼....因為比老婆飛既關係
佢食唔落飯...行唔安坐唔落...已經無食野兩日....當佢見到呢3隻小豬既時候
佢就忍唔住想食左佢地.......

佢首先去到大豬間屋 佢就咁深呼吸一啖...吹左口氣...間劏房就飛走左...
大豬呀b好驚...就擒擒青走去2豬呀呆間木屋.....

大惡狼又拿拿聲.....跟到去呀呆屋企 佢見間木屋好實淨咁...就拇佢食煙既電油火機出黎
點起枝煙 係咁吹煙入去....攻到大殉同2豬都頂唔順要係後門鬆人...

2豬同3豬好驚.....於是佢地走左去細豬卡卡個山洞呢埋..

大惡狼見到即時頭都痛埋....個山洞仲硬過佢自己條頸.....點好呢.....

佢諗完又諗最後發現.........個山洞無整大門............

最後3隻小豬都比隻大惡狼食左落肚.......完.......

180649mp3fhhp43m7empj3.jpg 180649dcfrskznn6yvnnc4.jpg 180650coqnru6oz2z7yr8j.jpg 180650oztpp2e51x11f21g.jpg

升级   16.67%

注册会员

呢一集三隻小豬係唔係for嚇啲小朋友架...

升级   96.8%

高级会员

所有童話都係黑色既.....童話要黎呃小朋友....
故事入面d公主令d小朋友大左變公主病....
王子就王子病......

以白雪公主為例 佢本身係個淫婦 因為勾引父皇而比母后趕出王宮
七個善良既小矮人 其實只係7個好色既侏儒....收留公主只係因為有得呃蝦條
王子基本上係個戀屍狂....白雪因為同班侏儒玩sm而攪到暈死左 王子以為佢死左先咀佢.....

所有童話都係呃人既

升级   44%

中级会员

一向所有童話都係呃小朋友

升级   58.33%

中级会员

CHing 買左牧草喇喎-0-

升级   96.8%

高级会员

買左....35蚊一大袋

升级   93.33%

注册会员

妖...   夜媽媽比您張相嚇親

不過不得不講一句 您又改圖改得幾好wo~ 您都有玩開photoshop嫁?

升级   58.33%

中级会员

OK嘛用牧草?

升级   58.33%

中级会员

IPHONE APP = =

升级   93.33%

注册会员

回復 re5075 的帖子

...  OH  IC........仲以為e到都係ps高手有得請教 tim